Gyakran Ismételt Kérdések:

Mi a rendelés és előfinanszírozás menete?

Miután leadtad a rendelésedet, kapsz tőlünk egy online számlát –  megrendelésed akkor lesz végleges, ha ezt a számlát kiegyenlíted. Ezek után minden úgy zajlik, mint egy közösségi finanszírozási kampány során: az általad befizetett összeget ‘A vadász’ és a hozzá kapcsolódó termékek előállítására fordítjuk, a megrendelt csomagokat pedig legkorábban a 2023-as őszi képregénybörzén tudjuk átadni személyesen, csomagautomatába vagy házhozszállítással; ahogy azt a rendeléskor megadtad. 

Hogyan és mikor lehet hozzájutni a megrendelt csomagokhoz?

Megrendelésedet a 2023-as őszi képregénybörze után tudod átvenni, a rendeléskor megadott módon: személyesen tőlünk a börzén, csomagautomatából, vagy házhozszállítással. 

Milyen postázási módok közül választhatsz, és ezek mennyibe kerülnek?

A rendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni a csomagot tőlünk az őszi börzén, vagy inkább küldjük el neked postán. Ha a postázást választod, két lehetőség közül választhatsz: házhozszállítást kérsz vagy inkább csomagautomatába kéred. A személyes átvétellel szemben ezeknek van egy alapára: ha automatába kéred a csomagod, az 1600Ft-ba kerül, míg a házhozszállítás 3150Ft. Ha csomagautomatába kéred a szállítást, kérlek írd be a pénztár megjegyzés rovatába, hogy melyik automatába küldjük a megrendelt csomagot. Az árak a csomaglást valamint a postai szolgáltatást tartalmazzák, és az MPL fogja kiszállítani neked. 

Olyasmit is szeretnél, ami nincs az általad kinézett csomagban?

Megvan a tökéletes előfinanszírozói csomag, de hiányzik belőle valami? Tedd a csomagot a kosárba, majd menj a ‘Rendelések’ menübe és add hozzá azt a terméket, amit még szeretnél. Ha ez megvan, irány a pénztár, ahol már csak azt kell kiválasztanod, hogy személyesen, házhozszállítással vagy csomagautomatából szeretnéd átvenni a csomagot. Ezek után a folyamat pontosan ugyanúgy néz ki, mint a többi rendelés esetében.

Nem jó a méret, sérülten vagy szennyezetten érkezett hozzád a megrendelés?

Mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot a gyurcirajz.aet@gmail.com e-mail címen, és amint lehet, orvosoljuk a problémát.

 

Köszönjük a támogatást, és ne feledd: a rendelések és előfinanszírozások teljesítése a 2023-as őszi Budapesti képregénybörzén, illetve utána történik meg.

Kérdésed van, de nem találtad meg rá itt a választ?

Írj nekünk a gyurcirajz.aet@gmail.com e-mail címre, mi pedig 24 órán belül válaszolunk.

Shopping Cart